Träning och Tävling

 
 I dag blev det lite löpning följt av styrketräning för armar, ben och bål. Lite seg i dag men jag genomförde det och det kändes bra...
Har i dag även "råkat" anmäla mig till en träningstävling som CWC i Hässleholm anordnar. Har nog inte helt insett än vad jag har gett mig in på, men det kommer säkert bli jättekul!
 
Fortfarande önskas restips till Turkiet!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Låter ju bra med en "träningstävling". När och vilken distans? Kram

2014-08-10 @ 17:51:14
Postat av: Mie

TÄVLING ;) Härligt!

2014-08-10 @ 19:33:32
Postat av: Marcus

Vad är det för tävling? När går den? :)

2014-08-10 @ 22:14:36
Postat av: Lusen

Alanya: Mer av en feststad, men finns mycket fint att se också. Den finaste stranden är dock Kleopatrastranden dvs öster om centrum.

Bodrum: Har en hel del historiska platser man kan ta del av och fint. En charming hamn med massa restauranger. Bor man en bit från hamnen, så kan man alltid promenera till hamnen (backigt, men kul). Från Bodrums hamn kan man ta båten bland annat över till Greklands öar som Kos, FINT! :D

Side: Har också en del men inte så mycket historiska sevärdigheter man kan ta del av i centrum, men det kan man lätt utforska och se under en dag...Bla. ruiner av Apollons tempel och en stor gammal teaterplats.

Vill du veta mer om mina bravader så hör bara av dig vännen <3

2014-08-11 @ 22:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Carro

Carolin heter jag och bor Hässleholm. Jag är 25 år och utbildad sjuksköterska samt licensierad personlig tränare. Jag älskar att träna, framförallt att springa.




RSS 2.0